Головна Новини Політика внутрішня політика "Нардепи звернулися до САП для дачі свідчень у справі про хабарі в Раді" - Холодницький
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нардепи звернулися до САП для дачі свідчень у справі про хабарі в Раді" - Холодницький

САП буде готова оприлюднити результати розслідування після того, як отримає свідчення

25 жовтня 2019, 02:07 comments1915
Поділіться публікацією:
"Нардепи звернулися до САП для дачі свідчень у справі про хабарі в Раді" - Холодницький

У Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру звернулися кілька депутатів від фракції Слуга народу для дачі свідчень у справі про можливу корупцію в фінансовому комітеті Верховної Ради. Про це заявив керівник САП Назар Холодницький в ефірі Право на владу.

Керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури зазначив, що за цю добу після відкриття провадження до нього звернулося кілька людей, які висловили бажання дати пояснення про корупцію в Раді. Першою звернулася Ольга Василевська. Імена двох інших осіб Холодницький назвати відмовився, зазначивши, що це таємниця слідства.

Присутні під час ефіру програми нардепи Давид Арахамія і Олександр Дубинський також виявили бажання дати свідчення в САП або НАБУ.

Холодницький також зазначив, що в НАБУ є професійний сертифікований поліграф, де можна пройти тест, який буде врахований під час слідства, "а не влаштовувати так звані медійні шоу з проходження тестування на детекторах брехні".

Він зазначив, що САП буде готова оприлюднити результати розслідування принаймні після того, як отримає свідчення.

Керівник САП також пояснив, що провадження щодо можливих хабарів нардепам було відкрито не після звернення когось із нардепів, а за фактом публікації в Українській правді. Він нагадав, що джерелом інформації для САП, згідно з Кримінально-процесуальним кодексом, є, в тому числі, і інформація в ЗМІ.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Глава фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія пройшов тест на детекторі брехні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!