Головна Новини Політика внутрішня політика Росія готова допомогти Зеленському вирішити конфлікт на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готова допомогти Зеленському вирішити конфлікт на Донбасі

Кремль вірить, що у Зеленського все вийде, і готовий в цьому посприяти

25 жовтня 2019, 14:52 comments4088
Поділіться публікацією:
Росія готова допомогти Зеленському вирішити конфлікт на Донбасі

Російська сторона вірить в те, що у президента України вийде вирішити конфлікт на Донбасі. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.

За словами Лаврова, Росія регулярно чує про те, що Володимир Зеленський хоче припинити війну на Донбасі, і з боку РФ вони готові всіляко сприяти виконанню цих домовленостей по лінії Донецька і Луганська.


Як повідомляло видання "Коментарі", глава Української держави Володимир Зеленський заявив про те, що першими кроками до вирішення конфлікту на Донбасі стане припинення вогню і розведення сил.

Президент покладає величезні надії на головування Словаччини в ОБСЄ та кроки щодо істотного прогресу для досягнення миру на Донбасі.

Нагадаємо, шо президент України Володимир Зеленський на конференції в Торонто з питань реформ в Україні заявив, що на відновлення зруйнованого в результаті бойових дій Донбасу необхідно понад 10 млрд євро

Також ми писали про те, що повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор вважає, що тільки президент Росії Володимир Путін здатний зупинити конфлікт на Донбасі, і що на найближчій зустрічі "нормандської четвірки" стануть зрозумілі терміни закінчення війни на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!