Головна Новини Політика внутрішня політика В грудні стане відомо, чи є новинні сайти засобами масової інформації
commentss НОВИНИ Всі новини

В грудні стане відомо, чи є новинні сайти засобами масової інформації

Розробляється законопроект, який врегулює діяльність інтернет-медіа

26 жовтня 2019, 14:56 comments2122
Поділіться публікацією:
В грудні стане відомо, чи є новинні сайти засобами масової інформації

Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв повідомив про те, що наприкінці року парламент може прийняти законопроект про медіа-сервіси, який повинен юридично визначити, чи відносяться інтернет-портали до ЗМІ.

За його словами, в даний момент ведеться активна робота над законопроектом, і додається маса зусиль, щоб зробити його настільки верифікованим, наскільки це можливо.

Також політик розкрив деякі подробиці про  законопроект.

“Це повинен бути документ, максимально близький до медіа-кодекса. Для розробки створена робоча група, в яку входять медіаюристи, депутати, а також представники індустрії і міністерства. Орієнтовно в середині наступного місяця документ буде винесений на публічне обговорення, і якщо все буде добре, то в грудні можна буде провести голосування ", — заявив політик.

Як повідомляло видання "Коментарі", агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та проект INTERNEWS провели масштабне дослідження уподобань українців в сфері медіа "Ставлення населення до ЗМІ і споживання різних типів медіа в 2019 році". Результатом став Топ-20 ЗМІ, які користуються найбільшою популярністю у читачів. У сегменті "Інтернет" портал "Коментарі" зайняв 17-ю позицію з долей аудиторіх в 2%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!