Головна Новини Політика внутрішня політика КСУ продовжить розгляд справи про позбавлення Януковича звання президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

КСУ продовжить розгляд справи про позбавлення Януковича звання президента України

Ініціатором позбавлення Януковича звання президента України став його колега – п'ятий за рахунком глава держави Петро Порошенко

28 жовтня 2019, 11:18 comments2052
Поділіться публікацією:
КСУ продовжить розгляд справи про позбавлення Януковича звання президента України

Завтра, 29 жовтня Велика палата Конституційного суду України продовжить розгляд справи про позбавлення колишнього глави держави Віктора Януковича звання президента України. Про це йдеться в заяві прес-служби КСУ, передає "Слово і Діло".

Як стало відомо, в рамках завтрашнього слухання Велика палата КСУ буде розглядати законопроект "Про позбавлення Віктора Януковича звання президента України" на предмет відповідності чинній Конституції. У разі відсутності невідповідностей і суперечностей, закон може бути прийнятий.

Варто згадати, що ініціатором позбавлення звання Януковича президента України став його колега – п'ятий за рахунком глава держави Петро Порошенко. Відповідне подання він зробив ще під час свого президентського терміну.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишній керівник Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк заявив, що нинішній генпрокурор Руслан Рябошапка не хоче розслідувати діяльність екс-президента Віктора Януковича і його оточення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!