Головна Новини Політика внутрішня політика Влада в Україні бореться з незалежними телеканалами, а не з маршами неофашистів,- кубинське ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада в Україні бореться з незалежними телеканалами, а не з маршами неофашистів,- кубинське ЗМІ

Кубинське видання «Пренса Латіна» опублікувало матеріал про розслідування щодо трьох українських телеканалів, які пов'язують з головою політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктором Медведчуком

28 жовтня 2019, 17:27 comments1513
Поділіться публікацією:
Влада в Україні бореться з незалежними телеканалами, а не з маршами неофашистів,- кубинське ЗМІ

"Український уряд розпочав судовий процес над трьома телеканалами тоді, коли в столиці проходять демонстрації ультранаціоналістів і неофашистів проти миру на Донбасі", – зазначає автор матеріалу.

Журналіст уточнив, що володіє телеканалами "112 Україна", NewsOne і ZIK один з керівників партії "Опозиційна платформа — За життя" Тарас Козак. Саме його політична сила, як вказується в матеріалі, виступає за мир на Донбасі і розвиток позитивних зв'язків з Росією.

У заяві наголошується, що в Україні телеканали належать різним олігархам, але у Верховній Раді створена тимчасова слідча комісія, яка розслідуватиме діяльність тільки телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK щодо обставин їх купівлі та джерел фінансування.

Автор статті також зазначає, що активісти ультранаціоналістичних організацій неодноразово здійснювали провокації проти телеканалів "112 Україна" і NewsOne та їх журналістів.

"У випадку з каналом NewsOne, його офіси були заблоковані і частково спалені неофашистськими групами тільки за факт організації телемосту між громадянами Росії та України, без політиків чи політологів. На редакцію каналу "112 Україна" також напали ультранаціоналістичні групи, які ледь не спалили її", – резюмував журналіст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!