Головна Новини Політика внутрішня політика Абромавічус хоче збільшити собі зарплату в 18 разів за рахунок оборонних заводів, - Дубинський
commentss НОВИНИ Всі новини

Абромавічус хоче збільшити собі зарплату в 18 разів за рахунок оборонних заводів, - Дубинський

Абромавічус заявляв про плани на підвищення експорту в 5 разів

28 жовтня 2019, 14:49 comments3384
Поділіться публікацією:
Абромавічус хоче збільшити собі зарплату в 18 разів за рахунок оборонних заводів, - Дубинський

У вівторок, 29 жовтня відбудеться засідання Наглядової ради ДК "Укроборонпром", на якому має бути представлена стратегія розвитку держконцерну, на якому планується розглянути зарплату його глави Айвараса Абромавичуса.

Як нагадав народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський, Абромавічус неодноразово заявляв про плани збільшити обсяги експорту в 5 разів. При цьому, за словами нардепа, в стратегії не вказується про ці плани.

"Членам Наглядової ради пропонується збільшити винагороду гендиректора Укроборонпрому у 18 разів. За підсумками року ця винагорода має становити 18,6 млн грн", — написав Дубинський.

Нардеп також додав, що "Укроборонпром" є керуючою організацією і бюджет держконцерну формується з внесків підприємств-учасників (заводів).


Як повідомляв сайт "Коментарі", 30 серпня президент України Володимир Зеленський призначив Айвараса Абромавичуса генеральним директором "Укроборонпрому"

23 жовтня Айварас Абромавічус отримав доступ до державної таємниці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!