Головна Новини Політика внутрішня політика Вакарчук розкритикував Зеленського за розведення військ на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакарчук розкритикував Зеленського за розведення військ на Донбасі

Нардеп вважає, що операція поблизу Золотого безглузда, поки не забезпечений режим тиші

29 жовтня 2019, 20:58 comments3531
Поділіться публікацією:
Вакарчук розкритикував Зеленського за розведення військ на Донбасі

Про гучне розведення військ поблизу селища Золоте-4 висловився і лідер партії "Голос" — музикант Святослав Вакарчук. Нардеп заявив, що відведення військ неприпустимо, так як супротивник не дотримується режиму тиші. Про це повідомляє прес-служба "Голосу".

За словами Святослава Вакарчука, ще вранці були повідомлення від ООВ про ворожі обстріли, а в обід з'явилась заява про відвід. "Такі дії президента і його команди – помилка, не можна йти ні на які розведення військ, поки режим тиші не забезпечено", — вважає нардеп. Він також вважає, що сьогоднішня подія не дає нічого, крім виконання Мінських угод, "що давно застаріли і не мають значення". Вакарчук переконаний, що розведення військ до миру не призведе.

Як вже повідомляли "Коментарі", сьогодні опівдні на Донбасі почалося розведення військ на ділянці в районі селища Золоте-4 в Луганській області. У Штабі кажуть, що дзеркальне розведення почалося в зв'язку з дотриманням режиму "тиші" протягом 7 днів, як передбачають домовленості. Крім того, початок процесу з обох сторін підтвердила Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ. Однак у п'ятикілометровій зоні біля ділянки розведення днем раніше зафіксували 5 обстрілів з боку терористів. Ворог застосував великокаліберні кулемети, ручні протитанкові гранатомети, АГС та стрілецьку зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Голос"
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!