Головна Новини Політика внутрішня політика Адвокат Іванющенка підготує судові позови до ЗМІ, через неправдиву інформацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Іванющенка підготує судові позови до ЗМІ, через неправдиву інформацію

Адвокат бізнесмена Юрія Іванющенка Юрій Колесников спростував причетність бізнесмена до грошей, які нібито конфіскував суд Латвії

30 жовтня 2019, 21:56 comments1486
Поділіться публікацією:
Адвокат Іванющенка підготує судові позови до ЗМІ, через неправдиву інформацію

Юрій Колєсніков прокоментував статтю, яка була опублікована в "Українській правді", де зазначалося, що конфісковані в Латвії 30 мільйонів доларів належать Іванющенку.

Колесников заявив, що у цьому видані дану інформацію повідомляють  вже не перший раз. І таким чином зацікавлені особи намагаються чинити тиск на українські суди, які йшли по інших справах. 

Адвокат додав, що незважаючи на тиск, їм все ж таки вдалося виграти всі інстанції. І Суди підтвердили необгрунтованість звинувачень, висунутих проти Юрія Іванющенка. Всі правоохоронні органи 5 років намагалися знайти хоч якісь докази порушень з боку Іванющенка — все безрезультатно. 

За словами Колесникова, інформаційний тиск на Іванющенко триває вже не один рік, але ніяких доказів проти бізнесмена українське слідство так і не могло призвести. Колесников підкреслив, що не брав участі ні в яких судових засіданнях в Латвії, хоча надає Іванющенку юридичні послуги вже багато років і в курсі всіх судових розглядів, пов'язаних з бізнесменом.

"До речі, згадана вами стаття навіть з першого погляду шита білими нитками. Все, що в ній є – це два таємничих джерела, на яких і побудована ця фальшива гіпотеза. Тобто, це типове вкидання – коли з якоюсь метою пишеться замовна стаття, а оскільки ніхто таке офіційно не підтвердить, тому як це відверта маячня, всі посилання йдуть на міфічне джерело. На джерело можна списати що завгодно, дуже зручний інструмент для фейк-ньюз", — сказав Колесников.

За його словами, Європейський Союз раніше визнав, що Іванющенко чистий перед законом, знявши з нього всі персональні санкції. Також адвокат бізнесмена заявив, що підготує судові позови до ЗМІ, які будуть поширювати неправдиву інформацію про його клієнта. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Генпрокуратура продовжує шукати екс-нардепа від ПР Юрія Іванющенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!