Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський розповів, коли розпочнеться розведення в Петрівському
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, коли розпочнеться розведення в Петрівському

Зеленський нагадав, що перед відведенням військ має бути 7 днів "тиші"

31 жовтня 2019, 12:35 comments1908
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, коли розпочнеться розведення в Петрівському

Президент Володимир Зеленський заявив, що відведення сил в районі Петрівського Донецької області розпочнеться 4 листопада. Про це він сказав на прес-конференції з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, передає "Новое время".

"Ми зі свого боку почали розведення в Катеринівці (Золотом-4). Якщо все буде безпечно в Петрівському протягом тижня — має бути сім днів тиші — то, мені здається, 4 листопада ми повинні почати розведення і в Петрівському", — сказав глава держави.

Зеленський уточнив, що протягом тижня в районі Петрівського має дотримуватися режим тиші.

Президент також додав, що в Кабінеті міністрів очікували позитивного рішення Данії з будівництва "Північного потоку-2". За його словами, це рішення посилює позиції Росії і послаблює Європу.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 29 жовтня в Штабі ООС повідомили, що дзеркальне розведення сил в районі Золотого-4 почалося у зв'язку з дотриманням режиму "тиші" протягом 7 днів, як передбачають домовленості. Крім того, початок процесу з обох сторін підтвердила Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ. Незабаром і в "ЛНР" підтвердили початок розведення сил. Пізніше була оприлюднена схема розведення сил на Донбасі в районі Золотого.

Експерти оцінили для видання "Коментарі" процес розведення та його перспективи у районі Петрівського (Донецька область) з подальшим можливим виходом на зустріч в "нормандському форматі" (Україна, Росія, Німеччина, Франція).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!