Головна Новини Політика внутрішня політика Довженко: Державі буде дуже важко легально боротися з незалежними телеканалами
commentss НОВИНИ Всі новини

Довженко: Державі буде дуже важко легально боротися з незалежними телеканалами

Журналіст Отар Довженко вважає, що влада може використовувати жорсткі непублічні способи тиску на незалежні ЗМІ, оскільки легально боротися з українськими медіа буде складно

31 жовтня 2019, 15:59 comments1113
Поділіться публікацією:
Довженко: Державі буде дуже важко легально боротися з незалежними телеканалами

"Коли Януковичу треба було закрити певні підприємства, це для нього ніколи не було проблемою. А ось з медіа-підприємствами нічого не можуть зробити. Наприклад, пожежна інспекція приходить і закриває канали Медведчука через умовно великі проблеми з пожежною безпекою. Я боюся, що державі легальним способом буде дуже важко боротися з російським проникненням. Тут треба діяти якимись тіньовими жорсткими способами", — сказав журналіст журналу "Країна".

Довженко також упевнений, що в разі реінтеграції окупованих територій партія "Опозиційна платформа — За життя" суттєво покращить свій результат.

"Якщо будуть реінтегровані окуповані території, то на наступних виборах політична сила Медведчука отримає вже не 13%, а може стати однією з найбільших фракцій у парламенті з претензією на спікерство", — вважає журналіст.

Довженко звернув увагу, що ЗМІ, які пов'язують з головою політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком, хвалили Володимира Зеленського, а зараз заявляють, що він повторює помилки Петра Порошенка.

Віктор Медведчук, в свою чергу, заявляв, що нинішня українська влада не хоче досягти миру на Донбасі і діє проти інтересів українського народу. Політик також звинуватив президента Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Богдана в причетності до тиску на ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/714305
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!