Головна Новини Політика внутрішня політика Опозиційна партія вимагає відставки Яременка, після секс-скандалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиційна партія вимагає відставки Яременка, після секс-скандалу

«Опозиційна платформа - За життя» заявила, що депутат від партії "Слуга народу " Богдан Яременко підтримує сексуальну експлуатацію жінок

31 жовтня 2019, 18:35 comments1636
Поділіться публікацією:
Опозиційна партія вимагає відставки Яременка, після секс-скандалу

"Опозиційна платформа — За життя" оприлюднила заяву в якій зазначається про те,  що після ганебної поведінки у Верховній Раді Богдан Яременко зобов’язаний скласти депутатський мандат. 

В опозиційній партії додали, що народний депут від партії "Слуга народу ", голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко своєю поведінкою доказав, що підтримує сексуальну експлуатація жінок, а також використовує таке обурливе явище, як проституція.

Зазначимо, що згідно з даними Міжнародного альянсу з ВІЛ / СНІД в Україні, в сфері надання сексуальних послуг в Україні задіяні від 50 тисяч до 80 тисяч українок, а в борделях Євросоюзу в 2012 році "працювали" 100 тисяч українок.

Також в партії прокоментували, що глава комітету, відповідальний за зовнішньополітичні зв'язки країни, виглядає принизливо. Через  скандальне листування депутата, тепер пішла низка інфантильної брехні, та постійна зміна позиції Яременка. Така поведінка викликає великі сумніви в здатності народного депутата адекватно відстоювати інтереси України.

 У "Опозиційною платформі — За життя" висловили розчарування тим фактом, що президентська фракція "Слуга народу" до сих пір не прийняла очевидних і необхідних заходів для захисту якщо не своєї честі, то гідності українських жінок.

  Як раніше повідомляло видання "Коментарі", секс-скандал з нардепом Яременко отримав нове продовження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!