Головна Новини Політика внутрішня політика Пристайко розповів про підготовку до нового обміну полоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Пристайко розповів про підготовку до нового обміну полоненими

Він зазначив, зараз вивчаються справи кандидатів на обмін, а також можливість їх звільнення

31 жовтня 2019, 21:54 comments1453
Поділіться публікацією:
Пристайко розповів про підготовку до нового обміну полоненими

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко повідомив ЗМІ, що зараз проходить період підбору підходящих кандидатів на обмін. За його словами, зараз вивчаються справи кандидатів на обмін, а також можливість їх звільнення.

"Це не період очікування — це період підбору підходящих кандидатів на обмін, вивчення їхніх справ і разом з тим можливість звільнення. Обмін — це фраза, яка використовується скоріше в медіа, ми використовуємо іншу фразу — одночасне звільнення. Це більше схоже на те, над чим дійсно працюють обидві сторони", — заявив міністр.

При цьому він зазначив, що уряд має велике бажання, щоб обмін стався максимально швидко. Але він не прив'язується до дати проведення зустрічі в нормандському форматі. Якщо саміт лідерів і міг би посприяти обміну, уряд не був би цьому проти, тому що будь-яка затримка із звільненням людей є трагедією. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", МЗС планує досягти вільного роумінгу для українських туристів. Міністр закордонних справ Вадим Пристайко зазначив, що найближчим часом українцям планують додати до безвізу вільний роумінг в країнах-членах ЄС, а також спростити обіг товарів. Глави МЗС розповів, що зараз ведеться робота щодо розширення співпраці України з Євросоюзом, зокрема щодо вільного роумінгу для українців в Європі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!