Головна Новини Політика внутрішня політика Адвокат Лікарчук може бути представником інтересів Грановського, який покинув Україну, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Лікарчук може бути представником інтересів Грановського, який покинув Україну, - ЗМІ

За даними журналістів, перебуваючи в опалі, екс-нардеп Грановський не може безпосередньо спілкуватися з суддями, слідчими та прокурорами, а тому змушений вдаватися до допомоги свого оточення

1 листопада 2019, 11:30 comments1587
Поділіться публікацією:
 Адвокат Лікарчук може бути представником інтересів Грановського, який покинув Україну, - ЗМІ

Колишній народний депутат України від фракції "БПП" Олександр Грановський, якого за часів минулої влади називали відповідальним за судову систему обличчям у президентській команді, може виконувати ті ж функції, навіть перебуваючи за кордоном. Про це пише видання "Голос", відзначаючи, що довіреною особою замість себе Грановський залишив адвоката Костянтина Лікарчука.

ЗМІ підкреслює, що за час каденції парламенту попереднього скликання, десятки людей, наближених до Грановського, нібито були призначені суддями, а значить – вони досі можуть виконувати його доручення.

"Його довірена особа по судовій і правоохоронній системі – адвокат Костянтин Лікарчук. Лікарчук доносить до суддів інформацію про те, якими мають бути рішення в інтересах Грановського і його бізнес-структур. Мова йде про господарські спори і кримінальні справи", — пише "Голос".

Журналісти відзначають, що на сьогоднішній день Олександр Грановський знаходиться в опалі і не може спілкуватися з суддями, слідчими та прокурорами, щоб не піддавати ризику ані себе, ані їх.

"Для цих цілей був обраний Лікарчук, з яким у Грановського довга історія партнерських взаємин. За нашою інформацією, в офісі Лікарчука проходять ключові зустрічі", — пише "Голос".

Зазначимо, що Олександр Грановський виїхав з України відразу після отримання ізраїльської імміграційної візи в серпні 2019 року. Раніше екс-нардеп називав Лікарчука "Талановитим юристом і одним з найсильніших міжнародників".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/714476
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!