Головна Новини Політика внутрішня політика Українська сторона завершила розведення сил у Золотому
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська сторона завершила розведення сил у Золотому

Весь період розведення сил може тривати до 30 днів

1 листопада 2019, 13:52 comments1785
Поділіться публікацією:
Українська сторона завершила розведення сил у Золотому

Сьогодні в 12:00 українська сторона завершила перший етап розведення сил, який тривав три дні. Про це повідомив керівник прес-центру ООС Олександр Штупун.

За його словами, тепер стартував етап пошуку міновибухових загроз та знищення, демонтаж інженерних споруд: блиндажів та блокпостів

Штупун розповів, що другий етап триває з 4-го дня, а у цілому весь процес розведення може тривати місяці.

Також він зазначив, що після закінчення тридцятиденного строку ОБСЄ почне верифікації і має зробити офіційну заяву про завершення.

Нагадаємо, 1 листопада Так званий глава представництва самопроголошеної “Луганської народної республіки" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню Михайло Филипоненко повідомив про те, що завершено процес разведення сил.

За його словами, згідно з планом-графіком народна міліція завершила процес розведення сил і засобів на ділянці №2 -"Золоте".Також він зазначив, що ппредставники "ЛНР" вже передали інформацію про завершення розведення СММ ОБСЕИ.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 29 жовтня міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив, що в Золотому почався процес розведення сил. У Штабі ООС повідомили, що дзеркальне розведення почалося в зв'язку з дотриманням режиму "тиші" протягом 7 днів, як передбачають домовленості.

Експерти оцінили для видання "Коментарі" процес розведення та перспективи розведення сторін у районі Петровського (Донецька область) з подальшим можливим вихідному на зустріч в "нормандському форматі" (Україна, Росія, Німеччина, Франція).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!