Головна Новини Політика внутрішня політика Чернігівську ОДА очолив колишній топменеджер російської ТНК
commentss НОВИНИ Всі новини

Чернігівську ОДА очолив колишній топменеджер російської ТНК

Новий губернатор працював на місцевих виборах у Росії

1 листопада 2019, 18:52 comments1537
Поділіться публікацією:
Чернігівську ОДА очолив колишній топменеджер російської ТНК

Новим головою Чернігівської обласної державної адміністрації став 37-річний киянин, політтехнолог Андрій Прокопенко, передає "Укрінформ".

Голову ОДА представив активу Чернігівської області перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов.

Трофімов одними з ключових завдань для Прокопенка назвав боротьбу з корупцією, завершення реформи децентралізації та залучення інвестицій в область.

Прокопенко, зі своєї сторони своїми пріоритетами на посади назвав розвиток людського капіталу і створення нових робочих місць.

Андрій Прокопенко народився в Києві в родині науковців. Він закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де захистив кандидатську дисертацію.

Відомо, що в 2011 і 2013 рр. він працював на виборах у місцеві органи влади в Росії.

у 2012-2013 рр. Прокопенко був радником віцепрезидента російської нафтової компанії ТНК-ВР, а потім очолював один з департаментів компанії.

У 2015 році новий голова Чернігівщини очолив компанію "Прокопенко і партнери", яка надає послуги з управління виборчими кампаніями, а також спеціалізується на стратегічних та кризових комунікаціях. У тому ж році Прокопенко став депутатом Чернігівської обласної ради від партії "Наш край", але в 2016 році склав свій мандат.

У березні 2018 Прокопенко став заступником голови Чернігівської обласної організації Аграрної партії. А на дострокових парламентських виборах в 2019 році очолював штаб партії "Слуга народу" в Одеській області.

Згідно декларації про доходи, сім'я Прокопенків володіє трьома квартирами в Києві та Бучі Київської області і двома автомобілями 2013 р. в.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше 1 листопада президент Володимир Зеленський представив голову Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!