Головна Новини Політика внутрішня політика В Офісі президента спростували новину про бійку Баканова з Богданом
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента спростували новину про бійку Баканова з Богданом

Інформаційний "фейк" поширився авторитетними виданнями

3 листопада 2019, 10:45 comments4000
Поділіться публікацією:
В Офісі президента спростували новину про бійку Баканова з Богданом

Сьогодні заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко відреагував на скандальну новину про те, що на минулому тижні в кулуарах стався конфлікт між головою Офісу Андрієм Богданом і главою СБУ Іваном Бакановым, що призвів до рукоприкладства і фізичними каліцтвами. Про це він написав у себе на Facebook.

"Ми спростовуємо цю інформацію, хоч в особливому спростування вона не потребує, бо є вигаданою від початку і до кінця. В черговий раз надбанням громадськості став фейк, не заснований на жодному джерелі, який заслуговував би хоч якась довіра. Шкода що на нього ведуться серйозні видання, яким довіряють люди", — зазначено в повідомленні.

У своїй публікації Тимошенко вказав посилання на серйозне видання, яке, в свою чергу, відсилається до повідомлення відомого українського журналіста Соні Кошкіної. Раніше Кошкіна підтвердила, що бійка між двома найбільшими фігурами вітчизняного політикуму таки відбулася — вона особисто перевірила весь фактаж.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київський міський голова Віталій Кличко написав заяву на свого "заклятого ворога" Андрія Богдана у зв'язку з тим, що останній займається самоуправством в мерії столиці.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!