Головна Новини Політика внутрішня політика НКРЭКУ отримала нового керівника
commentss НОВИНИ Всі новини

НКРЭКУ отримала нового керівника

Що відомо про новий чолі НКРЭКУ

4 листопада 2019, 17:59 comments1542
Поділіться публікацією:
НКРЭКУ отримала нового керівника

Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) очолив Валерій Тарасюк. Його обрали шляхом таємного голосування. Про це повідомляє прес-служба НКРЕКП.

Зазначається, що Валерій Тарасюк народився у 1976 році в Миколаївській області. Закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин. 29 жовтня нинішнього року президент України Володимир Зеленський призначив його членом НКРЕКП.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Солом'янський районний суд Києва дав дозвіл на затримання колишнього глави Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. За словами голови НАБУ, дане рішення суду є частиною процедури оголошення Вовка у міжнародний розшук.

Також ми писали про те, що НКРЕКП напередодні опалювального сезону переглядає тарифи на воду, водовідведення та опалення за поданням компаній-виробників і постачальників цих послуг. У 2019 році комісія своїми постановами підвищила тарифи на воду у більшості областей країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!