Головна Новини Політика внутрішня політика Україна і ще три країни продовжили персональні санкції проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна і ще три країни продовжили персональні санкції проти Росії

Таким рішенням країни забезпечать відповідність національної політики

4 листопада 2019, 18:50 comments1373
Поділіться публікацією:
Україна і ще три країни продовжили персональні санкції проти Росії

Україна, Чорногорія, Албанія і Норвегія слідом за Європейським Союзом продовжили на півроку індивідуальні санкції відносно 170 фізичних і 44 юридичних осіб Росії та представників самопроголошених "ЛДНР". Про це йдеться в заяві віце-президента Європейської комісії Федеріки Могеріні.

Повідомляється, що країни-кандидати на вступ в ЄС Чорногорія та Албанія, країна-член Європейської економічної зони Норвегія, а також Україна приєднуються до рішення Євросоюзу. Цим рішенням вони забезпечать відповідність національної політики. Зазначається, що Євросоюз приймає до уваги це зобов'язання і вітає країни, які продовжили персональні санкції проти Росії.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Бундестаг відмовився знімати санкції з Росії. Німецький парламент відхилив ініціативу "Лівої партії" і "Альтернативи для Німеччини" щодо поліпшення відносин з Росією з подальшим зняттям санкцій, які були введені за агресію проти України.

Варто відзначити, що обидва документи отримали негативну оцінку парламентського Комітету у закордонних справах оскільки "вони не є ні ефективними, ні економічно значущими і швидше викликають проблеми, ніж вирішують їх". На думку партійців, уряд має використовувати форум "Петербурзький діалог" для зниження недовіри між країнами. Також "Ліва партія" закликала "рішуче вимагати виконання зобов'язань" по Донбасу всіх сторін.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!