Головна Новини Політика внутрішня політика "Українська влада свідомо зірвала розслідування страшної трагедії 2 травня в Одесі" - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Українська влада свідомо зірвала розслідування страшної трагедії 2 травня в Одесі" - Медведчук

Віктор Медведчук зазначив, що все робиться для того, щоб не проводити розслідування, а вбивці залишилися на волі

5 листопада 2019, 21:38 comments1916
Поділіться публікацією:
"Українська влада свідомо зірвала розслідування страшної трагедії 2 травня в Одесі" - Медведчук

Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що за більш ніж 5 місяців нинішня українська влада так нічого і не зробила, щоб можна було розслідувати страшну трагедію, яка сталася 2 травня 2014 року в Одесі.

Про це народний депутат IX скликання сказав під час спілкування з журналістами в кулуарах Верховної Ради.

Медведчук заявив, що у нової влади було достатньо часу, щоб зайнятися одним з найрезонансніших злочинів в нашій країні, які так і залишилися нерозслідуваними. Політик додав, що головний обов'язок влади, яка отримала підтримку, в тому числі у одеситів це отримати справедливість в багатьох питаннях, в тому числі в питаннях одеської трагедії.

Коментуючи відмову представників фракції "Слуги народу" голосувати за створення тимчасової слідчої комісії з розслідування вбивств в Одесі, Віктор Медведчук зазначив, що все робиться для того, щоб не проводити розслідування, а вбивці залишилися на волі.

Раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявляв, що не проголосувавши за створення ТСК з розслідування вбивств в Одесі 2 травня, представники фракції "Слуги народу" зрадили своїх виборців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!