Головна Новини Політика внутрішня політика Портнов не може коментувати пости в Facebook: його обліковий запис видалений або забанений
commentss НОВИНИ Всі новини

Портнов не може коментувати пости в Facebook: його обліковий запис видалений або забанений

По посиланню, де раніше розміщувався акаунт Андрія Портнова, тепер перейти не можна

6 листопада 2019, 13:31 comments1716
Поділіться публікацією:
Портнов не може коментувати пости в Facebook: його обліковий запис видалений або забанений

Аккаунт глави Адміністрації президента при екс-президенті Вікторі Януковичі Андрія Портнова заблокований з причин, які не були названі адміністрацією. Про це свідчить сама сторінка Портнова, де раніше він висловлював свої міркування або коментував чужі публікації.

Відтепер колишній чиновник не є учасником найбільшої соціальної мережі. Замість фотографій і численних попереджень представникам ЗМІ і попередній владі позовами в суд, тепер опублікована інформація: Сторінка не знайдена. Можливо, ви скористалися недійсною або посиланням сторінка користувача була видалена.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екс-начальник управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк звинуватив Андрія Портнова в тому, що той організував викрадення разом зі своїм спільником у Генпрокуратурі двох томів у справі одного з кримінальних проваджень у справі розстрілів співробітників міліції під час Евромайдайна 2014 ріку. Портнов, в свою чергу, не розгубився і в тому ж звинуватив Горбатюка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!