Зеленський представив харків'янам нового голову ОДА

Кучер олексій пообіцяв, що буде працювати 24\7, вирішуючи проблеми регіону

Сьогодні, в ході свого візиту в Харків, президент України Володимир Зеленський провів прес-конференцію на авіаційному заводі, де присутнім був представлений новий губернатор - Олексій Кучер. Про це передає кореспондент сайту "Харків Коментарі".

Новий глава Харківської ОДА подякував президентові за довіру у посібнику на непростому регіоні, де за останні роки накопичилося досить значних проблем, а оскільки Харків - це найбільша промислова артерія України, то вирішувати їх необхідно негайно.

"Ми вже обговорювали це раніше, по телефону, Володимир Олександрович, і я повторю: я буду працювати 24 години на добу і 7 днів на тиждень, щоб показати кращий результат", - пообіцяв Кучер главі держави і всім харків'янам.

Він також підкреслив, що колись він працював адвокатом, і знає, що таке кримінальні провадження.

"Я тепер очолюю область та її правоохоронні органи. Я змушений контролювати їх роботу, так як знаю, що таке реальна робота слідства, а що таке імітація і профанація діючих кримінальних проваджень", - зазначив Кучер.

Сам Зеленський привітав нового губернатора, вручив йому посвідчення і порадив, в першу чергу, виходити на вулиці і питати у людей, які саме проблеми їх хвилюють.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Кучера схвалили в Кабміні нарівні з двома іншими головами ОДА у Тернопільській та Одеській областях.