Головна Новини Політика внутрішня політика Кличка підозрють у державній зраді і розкраданні коштів, - НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличка підозрють у державній зраді і розкраданні коштів, - НАБУ

Відзначається, що в аналогічному злочині підозрюються і заступники нинішнього мера, прізвища яких названі не були

6 листопада 2019, 15:33 comments3132
Поділіться публікацією:
Кличка підозрють у державній зраді і розкраданні коштів, - НАБУ

Мера Києва Віталія Кличка підозрюють у державній зраді і розкраданні грошей при забудові столиці. На підставі цих підозр НАБУ відкрило проти чиновника кримінальне виробництво. Про це відомство повідомило виданню "РБК-Україна".

У відповіді на журналістський запит в НАБУ вказали, що у відомства є підстави підозрювати Кличко в державній зраді і розкраданні коштів. Відзначається, що в аналогічному злочині підозрюються і заступники нинішнього мера, прізвища яких названі не були.

"НАБУ за розпорядженням Вищого антикорупційного суду вніс відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань", — йдеться у повідомленні НАБУ про поточний стан розслідування.

Друге за рахунком кримінальне провадження стосовно Кличка було відкрито після того, як в НАБУ звернувся заявник, який повідомив про ряд порушень в роботі керівництва КМДА. Зокрема, йшлося про зловживання Кличком і його заступниками владою, причетності до отримання неправомірної вигоди і державної зради.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міський голова Києва Віталій Кличко написав заяву в поліцію, через самоуправство голови Офісу президента Андрія Богдана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!