Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Коли ми пропонували реальні шляхи зростання ВВП до 6,5%, нас ніхто не послухав
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Коли ми пропонували реальні шляхи зростання ВВП до 6,5%, нас ніхто не послухав

Голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя», народний депутат Віктор Медведчук заявив, що його реалістичні пропозиції щодо зростання ВВП до 6-6,5% влада ігнорує, а замість цього тільки займається піаром своєї діяльності

6 листопада 2019, 17:30 comments1586
Поділіться публікацією:
Медведчук: Коли ми пропонували реальні шляхи зростання ВВП до 6,5%, нас ніхто не послухав

Політик звернув увагу, що нова влада обіцяла зростання ВВП на 40% за 5 років, але реальний приріст економіки в 2020 році складе всього 3,7%.

"Як це було в питаннях оплати вчителям, так і в інших сферах – розповісти, чого не можна і чому ми це можемо зробити в майбутньому. Адже одна справа обіцяти зростання економіки за 5 років на 40%, зростання ВВП та інше – пояснювати, чому в наступному 2020 року зростання ВВП буде лише на рівні 3,7%", – підкреслив нардеп.

Медведчук нагадав, що в альтернативному проекті бюджету, який був поданий фракцією "Опозиційна платформа – За життя", пропонувалося знизити витрати на утримання державного апарату на 84 млрд грн, а збільшити соціальні витрати і забезпечити економічний розвиток на рівні 60 млрд грн.

"Ми вказали шляхи, які можуть до цього привести. Ось така сьогодні справа з бюджетом, який залишається ось цим майданчиком дискусій фейкового або піар-характеру задля того, щоб виправдати свої дії і утримати авторитет, який дає можливості утриматися при владі", — підсумував нардеп.

Зазначимо, раніше Віктор Медведчук неодноразово заявляв, що проект бюджету-2020 повторює держбюджет попередньої влади і тому не варто очікувати істотних змін в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!