Головна Новини Політика внутрішня політика Відтермінування Brexit матиме позитивні наслідки для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Відтермінування Brexit матиме позитивні наслідки для України

Продовження членства Британії в ЄС матиме вплив на дискусії всередині Євросоюзу щодо продовження терміну дії санкцій проти Росії

7 листопада 2019, 14:12 comments2126
Поділіться публікацією:
Відтермінування Brexit матиме позитивні наслідки для України

Посол України при ЄС Микола Точицький вважає, що відтермінування виходу Британії з ЄС матиме й позитивні наслідки для України. Про це посол розповів у інтерв'ю "Голосу України".

Микола Точицький заявив, що позитивним фактором для України стане те, що найближчим часом очікується внесення британської кандидатури до нового складу Європейської комісії, каденція якої має розпочатися з 1 грудня цього року.

Таким чином, за його словами, комісар ЄС від Великої Британії зможе брати повноцінну участь у процесі ухвалення Європейською комісією рішень, в тому числі стосовно питань, що мають вплив на реалізацію національних інтересів України. Також продовження членства Британії в ЄС матиме вплив на дискусії всередині Євросоюзу щодо продовження терміну дії санкцій проти Росії.

Дипломат додав, що Велика Британія завжди підтримувала Україну у важливих питаннях і саме завдяки ініціативі Британії у 2018 році ЄС запровадив санкції проти російських компаній, які споруджували міст через Керченську протоку.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Джонсон погодився відкликати законопроект про Brexit і призначити нові вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.golos.com.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!