Головна Новини Політика внутрішня політика "Люди не обирали Коломойського" - американський дипломат вказав Зеленському на вплив олігарха
commentss НОВИНИ Всі новини

"Люди не обирали Коломойського" - американський дипломат вказав Зеленському на вплив олігарха

Повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор вказав президенту на зростання впливу Коломойського

7 листопада 2019, 15:55 comments1900
Поділіться публікацією:
"Люди не обирали Коломойського" - американський дипломат вказав Зеленському на вплив олігарха

Повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор кілька разів заявляв президенту Володимиру Зеленському про зростання впливу олігарха Ігоря Коломойського на український уряд. Про це повідомляється в опубліковані стенограмі його свідчень у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа.

Посол повідомив, що в нової адміністрації є одна велика проблема і це вплив конкретного олігарха на Зеленського, який викликає особливе занепокоєння. Тейлор зазначив, що він кілька разів висловлював Зеленському стурбованість у зв'язку з Коломойським, пояснюючи це тим, що "люди не обирали Коломойського".

"Вони обрали вас, а замість цього він, тобто Коломойський, збільшує свій вплив у вашому уряді. І в кінцевому підсумку це може призвести до вашого падіння. Я кілька разів спілкувався з ним про це", — додав Тейлор.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", США повинні продовжувати тиснути на РФ для закінчення війни в Україні. Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор заявив, що Україна повинна продовжувати переговори в Мінську і в інших форматах для того, щоб завершити війну на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!