Головна Новини Політика внутрішня політика "Коридор ганьби" і прохання "зняти корону", - Кернес про вчорашній приїзд Зеленського до Харкова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Коридор ганьби" і прохання "зняти корону", - Кернес про вчорашній приїзд Зеленського до Харкова

Мер Харкова різко висловився про недавній візит Зеленського до міста

7 листопада 2019, 16:20 comments5462
Поділіться публікацією:
"Коридор ганьби" і прохання "зняти корону", - Кернес про вчорашній приїзд Зеленського до Харкова

Мер Харкова Геннадій Кернес розкритикував нещодавній приїзд президента в Харків. Про це він докладно написав на своїй сторінці в Facebook.

 

Вчора, 6 листопада, президент України Володимир Зеленський провів робочу нараду на Харківському авіаційному заводі, де також представив нового голову Харківської області Олексія Кучера. При цьому ще вчора місцеві ЗМІ відзначили, що в залі не був присутній мер Харкова Геннадій Кернес. Вже сьогодні і сам Кернес заявив, що зал "був забитий людьми, які люблять і вміють присмоктуватися до будь-якої влади" і, мовляв, це все наслідки організації наради ХОДА. Однак у Харківської облдержадміністрації вже повідомили, що організацією наради займався ДК "Укроборонпром".

"Я не напрошуюся на зустрічі з президентом, але вважаю, що такий склад наради і представлення нового губернатора не вписується в логіку, яку проповідує президент з точки зору децентралізації і значення Харкова, як другого міста України", — вважає Кернес.

А ось новоспеченому губернатору Кернес порадив "зняти з голови корону невдалого володаря "окремої держави"". У відповідь на обурення Зеленського про сильний холод на підприємствах заявив, що "Харків входить в опалювальний сезон якісно і в рамках технологічних процесів". При цьому додав, що справи йдуть краще, ніж в області.

Не залишився байдужим Кернес і до спілкування Зеленського з харків'янами після нарад. Так, людей, які просили не будувати дорогу по ринку "Барабашово" він назвав проплаченим пікетом, а активістів, присутніх біля стін будівлі ХОДА, – "коридором ганьби", як у Тернополі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як пройшов візит гаранта в Харків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!