Головна Новини Політика внутрішня політика В АР Крим - нове призначення в СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В АР Крим - нове призначення в СБУ

Володимир Зеленський призначив нового начальника відомства

7 листопада 2019, 21:45 comments3480
Поділіться публікацією:
В АР Крим - нове призначення в СБУ

Євген Нетужилов сьогодні призначений на посаду начальника Служби Безпеки України в Автономній Республіці Крим, тимчасово окупованій Російською Федерацією. Про це повідомив постійний представник українського президента Володимира Зеленського в Криму Антон Кориневич на своїй сторінці в Facebook.

"Привітання Євгену Нетужилову з призначенням на вкрай складну та відповідальну посаду начальника Головного управління СБУ в Автономній Республіці Крим", — зазначено в повідомленні.

" target="_blank">

Як зазначає видання "Крим. Реалії", поява главку Служби безпеки України в АРК замикає відтворення кримського силового блоку на материковій Україні. Ще в березні 2014 року Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення перенести на материкову частину України усі правоохоронні відомства з півострова.

Однак виконання цього рішення затяглося: кримські силові структури з'являлися на материковій Україні з проміжком в один рік. Першою була відтворена прокуратура АРК – вона з'явилася в Києві в червні 2014 року. Потім в червні 2015-го міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про формування кримського главку МВС України, який відкрив офіс в Одесі. Пройшов ще рік – і на материковій Україні з'явилося Головне управління СБУ в АРК.

Нагадаємо, вчора портал "Коментарі" повідомляв, що під час візиту глави держави Володимира Зеленського до Харкова, він представив нового губернатора області — Олексія Кучера.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!