Головна Новини Політика внутрішня політика Україна буде транслювати свої канали на підконтрольних територіях Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна буде транслювати свої канали на підконтрольних територіях Донбасу

Протягом трьох місяців Україна може відновити телесигнал на тимчасово окупованих територіях

8 листопада 2019, 11:15 comments2285
Поділіться публікацією:
Україна буде транслювати свої канали на підконтрольних територіях Донбасу

Україна має намір налагодити передачу телевізійного сигналу на окуповані території Донбасу. Про це розповів міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський.

За його словами, технічно відомство знає, як доставити сигнал близько 80% жителям окупованих територій, і що вже проводилися експерименти щодо цієї ідеї.

“Протягом трьох місяців ми можемо це зробити, мовлення буде проводитися на двох мовах – українській та російській, крім того, планується створення нового державного інформаційно-розважального телеканалу на базі "іномовлення UATV"", — сказав він.

"Спочатку запустимо розважальний інформаційний канал, який буде поєднувати в собі найкращі розважальні програми українські та інформаційне мовлення. У нас вже є план, як це буде виглядати", — зазначив чиновник.

Як повідомляло видання "Коментарі", в 2017 році з міста часів Яр на Донеччині  почалось мовлення на частоті 873 кГц Першого каналу Українського радіо (НСТУ) на окуповані території Донецької і Луганської областей. За підрахунками Нацради, сигнал Українського радіо з Часового Яру охопить сукупно до 12,7 млн. чоловік – як громадян України, так і громадян РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!