Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Ми маємо не допустити продажу земель без проведення референдуму
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Ми маємо не допустити продажу земель без проведення референдуму

Голова Політради партії «Опозиційна платформа ‒ За життя», народний депутат Віктор Медведчук заявив, що відкривати ринок землі можна лише після проведення відповідного референдуму

8 листопада 2019, 13:31 comments1538
Поділіться публікацією:
Медведчук: Ми маємо не допустити продажу земель без проведення референдуму

"Зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення – це сьогодні негативний фактор по відношенню до України і до громадян України. Перше – це те, проти чого, за останніми соціологічними дослідженнями, виступають 73% громадян України. Більш того, позиція нашої партії і нашої фракції в цьому питанні: ми маємо не допустити продаж земель сільгосппризначення без проведення референдуму. І за проведення референдуму виступають 74% наших громадян", — заявив політик.

За словами Медведчука, необхідно розробити законодавство, яке б гарантувало громадянам України право на використання цих земель.

Нардеп переконаний, що за розмовами про інвестиції в ринок землі ховається бажання керівництва країни отримати гроші і втриматися при владі.

"Продаж землі ‒ це і є суть, зміст і спрямованість інвестиційної політики влади? Якщо це так, то це не інвестиційна політика. Це політика розпродажу того, що є, і прикриття тим, що називається інвестиціями... Нова влада мала докорінно переглянути економічну політику. Ми, як партія і фракція, ‒ за радикальні зміни. І пропонували програму радикальних змін економіки країни. Але до нас не прислухалися і пішли іншим шляхом", ‒ зазначив парламентарій.

Нагадаємо, Віктор Медведчук раніше неодноразово заявляв, що влада має не допустити запуск ринку землі без проведення всеукраїнського референдуму, оскільки земельного питання не було в передвиборних програмах ні президента Володимира Зеленського, ні партії "Слуга народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!