Головна Новини Політика внутрішня політика "Судова реформа може затягнутись" - Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Судова реформа може затягнутись" - Гончарук

За словами міністра, судова реформа є найскладніша і можливо вона затягнеться на декілька місяців

9 листопада 2019, 12:41 comments1675
Поділіться публікацією:
"Судова реформа може затягнутись" - Гончарук

Судова реформа в Україні може затягнутись на декілька місяців, але вона однозначно принесе результат. Про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час виступу на Київському міжнародному економічному форумі.

Гончарук розповів, що міністерство юстиції буде стояти на сторожі правил, нормальної системи виконання контрактів. "Це те, що ми вже робимо, і якість цієї роботи щодня буде збільшуватись", — додав міністр. З його слів, така сама історія має відбутись з судами.

Парламентом був ухвалений законопроект для перезапуску реформи судової системи. Робота над цим законопроектом покладена не лише на уряд, а на всю команду. На думку Гончарука, ця реформа є найскладніша і можливо вона затягнеться на декілька місяців, але результати буде видно вже  згодом. 

Нагадаємо, 7 листопада вступив у дію закон "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів", який 6 листопада було опубліковано в офіційному виданні Верховної Ради "Голос України".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", прем'єр-міністр України Олексій Гончарук висловив глибоке обурення побаченим під час візиту в Запоріжжя. За словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, за 15 років в Запоріжжі так і не змогли побудувати міст, при цьому за ці роки вартість проекту зросла більш ніж у три рази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!