Головна Новини Політика внутрішня політика «Опозиційна платформа – За життя» підтримала розведення сил в районі Петровського
commentss НОВИНИ Всі новини

«Опозиційна платформа – За життя» підтримала розведення сил в районі Петровського

В ОПЗЖ вважають, що українська влада повинна суворо дотримуватися всіх умов Мінських угод

10 листопада 2019, 08:57 comments2260
Поділіться публікацією:
«Опозиційна платформа – За життя» підтримала розведення сил в районі Петровського

Політична партія "Опозиційна платформа – За життя" офіційно підтримала розведення військ в районі Петровського, зазначивши, що це єдиний шлях повернення миру в Україну. Про це йдеться на сайті політсили.

У ОПЗЖ прокоментували розведення сил в районі Петровського, яке нещодавно розпочалося. В політсилі заявили, що подібні дії – це правильне і єдине рішення щодо припинення бойових дій на Донбасі і повернення миру в Україну.

"Опозиційна платформа – За життя" позитивно ставиться до початку розведення військ в районі Петровського. Ми впевнені, що початок ще одного етапу врегулювання конфлікту на Донбасі – це наслідок мирного діалогу і переговорів політиків. Шлях, по якому зараз йде влада є не тільки бажаним, але і єдиним можливим", — йдеться в заяві.

У ОПЗЖ відзначають, що зараз настав той час, коли українська влада повинна суворо дотримуватися всіх умов Мінських угод. На думку політиків, тільки так можна буде досягти територіальної цілісності і суверенітету України.

"Цей документ затверджений Радою Безпеки ООН і завірений президентами країн-учасниць "нормандської четвірки". Мінські угоди – це основа процесу, що відбувається в Україні, вони спрямовані на порятунок життя багатьох українців і врегулювання конфлікту на Донбасі", — сказано в заяві ОПЗЖ.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "Опозиційна платформа – За життя" зробила заяву, в якій пояснила, що загравання з радикалами і відсутність реального просування в питанні встановлення миру на сході України ховає рейтинг влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!