Головна Новини Політика внутрішня політика Долю Яременка в "Слузі народу" обіцяють визначити завтра
commentss НОВИНИ Всі новини

Долю Яременка в "Слузі народу" обіцяють визначити завтра

На пленарному засіданні в понеділок однопартійці розглянуть заяву Яременко про самовідвід

10 листопада 2019, 18:54 comments2043
Поділіться публікацією:
Долю Яременка в "Слузі народу" обіцяють визначити завтра

Парламентська фракція партії "Слуга народу" в понеділок, 11 листопада, може розглянути заяву Богдана Яременка про складання обов'язків голови Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва. Про це передає видання "Укрінформ".

"Я думаю, що завтра на фракції будуть розглядати порядок денний на тиждень і, можливо, ситуацію з Богданом Яременко", — сказав новий голова партії Олександр Корнієнко

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що нардеп Богдан Яременко був захоплений зненацька, коли на парламентському засіданні один з журналістів помітив переписку "слуги народу" з робітницями ескорту. В цьому листуванні Яременко цікавився наданням послуг, а також їх вартістю. Пізніше він заявив, що здійснював листування навмисно з метою створення провокації для журналістів, однак такий "виверти" ніхто не зрозумів. Саме тому Яременко написав заяву про свій самовідвід з ряду народних депутатів президентської партії.

"Написав, бо через Давида Арахамію мені передали, що для трьох фракцій буде досить, якщо о 19:00 я сам повідомлю про свою відставку в пості "Фейсбуку". Копію заяви, щоб заспокоїти Давида і три парламентські фракції, я виставлю в коментарях трохи пізніше ", — зазначено в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!