Головна Новини Політика внутрішня політика У партії "Слуга народу" обраний новий очільник
commentss НОВИНИ Всі новини

У партії "Слуга народу" обраний новий очільник

Дмитра Разумкова більшістю голосів замінив його заступник - Олександр Корнієнко

10 листопада 2019, 18:24 comments3005
Поділіться публікацією:
У партії "Слуга народу" обраний новий очільник

З'їзд партії "Слуга народу", що пройшов сьогодні в Києві, обрав головою політичної сили першого заступника голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександра Корнієнко. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

До цього на цьому ж з'їзді спікер Верховної Ради склав повноваження голови партії "Слуга народу", якою керував з травня поточного року. Після обрання спікером парламенту він неодноразово заявляв, що має намір скласти повноваження керівника партії на найближчому її з'їзді.

У свою чергу, Корнієнко відразу озвучив напрямки, за якими буде працювати партія "Слуга народу" під його одноосібним керівництвом.

"Партія повинна займатися конкретними речами за трьома напрямками, які я, як кандидат на пост глави партії, і хочу запропонувати. Перше — це якісна зміна політики на місцевому рівні, друге — це якісно новий підхід до партійного будівництва і третє — перетворення партії в центр прийняття головних політичних рішень в країні, підготовка нової політичної еліти для України ", — заявив він уже на новій посаді.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, як бачить майбутнє парламенту IX скликання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!