Головна Новини Політика внутрішня політика Кучма, флешка та iPhone: з'явилися подробиці обшуку у нардепа Дубневича
commentss НОВИНИ Всі новини

Кучма, флешка та iPhone: з'явилися подробиці обшуку у нардепа Дубневича

Дубневич дарував гроші своїм родичам

11 листопада 2019, 15:13 comments2478
Поділіться публікацією:
Кучма, флешка та iPhone: з'явилися подробиці обшуку у нардепа Дубневича

Співробітники Національного антикорупційного бюро (НАБУ) знайшли в будинку колишнього народного депутата Богдана Дубневича документи, розписки і флешку, які були вилучені в рамках справи про махінації, передає theВabel.

Обшук проходив у рамках кримінального провадження щодо фірм Дубневича "Енергія — Новий Розділ" та "Енергія — Новояворівськ", які підозрюються в махінаціях при закупівлях газу. За версією слідства, державі було завдано збитків у розмірі 1,4 млрд грн.

Так, співробітники виявили смартфон iPhone XS. В телефоні була знайдена переписка в месенджерах та електронною поштою з різними абонентами. Також в спальні екснардепа був знайдений флеш-накопичувач, який приєднувався до комп'ютера за допомогою пристрою в режимі "тільки для читання" без можливості запису на носій. На флешці була папка "Архів з файлами", серед яких був файл "Кучма.сontacts" з номером телефону.

Крім того, були виявлені договори дарування грошей, укладені між членами родини Дубневичів, і розписки про отримання коштів. В результаті, за рішенням суду, були вилучені кошти, флешка, смартфон і документи.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 29 жовтня співробітники НАБУ і Генеральної прокуратури провели обшуки в будинку колишнього нардепа Богдана Дубневича.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!