Головна Новини Політика внутрішня політика Ляшко став лідером опозиції поза Радою, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко став лідером опозиції поза Радою, - експерт

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в очах виборців став лідером опозиції, вимагаючи ініціювати імпічмент президента Володимира Зеленського, заявив політолог Кирило Сазонов

11 листопада 2019, 17:51 comments1760
Поділіться публікацією:
Ляшко став лідером опозиції поза Радою, - експерт

"Олег Ляшко вимагає почати процедуру імпічменту. В першу чергу за доручення президента Кабміну розробити стандарти новин і фактично ввести цензуру. Ляшко вже готує позов до суду, щоб визнати ініціативу неконституційною і закликає парламентську опозицію ініціювати процедуру імпічменту", — зазначив експерт.

На думку Сазонова, парламентська опозиція має брати приклад з Ляшка і боротися за права навіть, на перший погляд, у безнадійній ситуації.

"На мій погляд лідер РПЛ абсолютно прав – за наступ на свободу слова владу треба гнати копняками до Ростова. І парламентська опозиція веде себе дуже мляво в цьому плані. Так, є монобольшсть у Зеленського, але це не означає, що потрібно опускати руки. Боротися за свої переконання треба навіть тоді, коли ситуація здається безнадійною. Доведено в 2014 році", — нагадав політтехнолог.

Сазонов вважає, що рішуча позиція Ляшко робить його лідером опозиції в очах виборців.

"Поки якихось серйозних дій опозиції у Верховній Раді я не бачу. А Ляшко молодець – ініціює імпічмент, а до цього абсолютно правильно, зловив і відлупцював нардепа від “СН” Геруса за імпорт електроенергії з Росії. З першого дня пішов в опозицію і ніяких поступок. За фактом, навіть поза парламентом жорстка заява Ляшка робить його лідером опозиції до Зеленського", — підкреслив експерт.

Політолог додав, що кожен "прокол" влади буде додавати Ляшку політичних балів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!