Головна Новини Політика внутрішня політика ЗМІ Італії: Тільки Медведчук може сприяти нормалізації відносин між Україною і Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ Італії: Тільки Медведчук може сприяти нормалізації відносин між Україною і Росією

Тільки голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя», народний депутат Віктор Медведчук може бути ефективним у питанні налагодження добросусідських відносин між Україною і Росією, пише італійське видання LA Citta Future

11 листопада 2019, 18:28 comments1506
Поділіться публікацією:
ЗМІ Італії: Тільки Медведчук може сприяти нормалізації відносин між Україною і Росією

Автор матеріалу зазначає, що партія показала на дострокових парламентських виборах "фантастичний" результат.

"Дійсно, надійна основа в українському парламенті допоможе Росії поліпшити двосторонні відносини з Україною. Кілька джерел ідентифікують Віктора Медведчука — як особа, якій вдалося поставити Опозиційну платформу на ноги для виборів 21 липня 2019 року. Згідно з соцопитуваннями, політичні сили, найбільш чутливі до інтересів Москви, мали приблизно однаковий відсоток підтримки протягом 5 років", — йдеться в матеріалі.

Журналіст також зазначає, що за результатами виборів "Опозиційна платформа — За життя" отримала 43 мандата в парламенті. В основному, за політсилу проголосували жителі підконтрольної Україні частини Донецької та Луганської областей.

У виданні підкреслили, що влада тисне на незалежні телеканали NewsOne, "112 Україна" і ZIK. Але саме вони є єдиними українськими ЗМІ, які підтримали ідею президента Володимира Зеленського у досягненні миру в Україні.

Раніше голова політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук неодноразово заявляв, що із закриттям демократичних телеканалів NewsOne, "112 Україна" і ZIK в Україні автоматично перестане існувати свобода слова.

Нагадаємо також, що Віктор Медведчук виступає за припинення бойових дій на Донбасі і за досягнення миру в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!