Головна Новини Політика внутрішня політика Кличко закликав Баканова розслідувати "факти корупції", в яких його звинувачують
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко закликав Баканова розслідувати "факти корупції", в яких його звинувачують

Сам мер Києва переконаний, що "на нього нічого не знайдуть, так як нічого немає"

12 листопада 2019, 12:57 comments1672
Поділіться публікацією:
Кличко закликав Баканова розслідувати "факти корупції", в яких його звинувачують

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко звернувся до голови Служби безпеки України (СБУ) Івану Баканову з проханням організувати ретельне і неупереджене розслідування незаконних та корупційних схем з боку столичних чиновників. Про це передає "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу київського мера.

"Останнім часом ми чуємо гучні заяви про нібито виявлені факти корупції і порушень в Києві. Але робляться вони, на жаль, голослівно і без подальшого докази правдивості оприлюдненої інформації", — сказав Кличко на засіданні Київради.

Він підкреслив, що за останні декілька років міська влада передали правоохоронним органам результати майже 400 перевірок щодо виявлених порушень, але довели до суду лише одиниці розслідувань.

"Я звертаюся до голови СБУ України взяти під контроль прозорість і об'єктивність розслідувань. Бо я чув, що зараз деякі діячі намагаються хоч щось "нарити" на Кличка. Це неможливо, тому що нічого немає. Тому взялися за підлеглих і дестабілізацію роботи міської влади. Ще раз зазначу: ми готові надавати всю необхідну інформацію. ми співпрацюємо з правоохоронними органами у всіх розслідуваннях ", — резюмував київський голова і додав, що всі корупціонери повинні бути притягнуті до відповідальності, але "не потрібно призначати винних без доведених фактів і суду виключно заради чиїхось інтересів і медійних сенсацій".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" опублікував перелік найбільш витратних проектів, ініційованих під час каденції Віталія Кличка на посаду київського мера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!