Головна Новини Політика внутрішня політика Глава МЗС зустрівся з послом Індії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МЗС зустрівся з послом Індії: подробиці

Одним з головних питань, якому політики приділили особливу увагу, стало партнерство у сфері освіти і лібералізації візового режиму

13 листопада 2019, 16:42 comments1508
Поділіться публікацією:
Глава МЗС зустрівся з послом Індії: подробиці

Вчора, 12 листопада глава Міністерства закордонних справ Вадим Пристайко зустрівся з Послом Республіки Індія в Україні Партху Сатпатхі. Про це прес-служба відомства повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Як стало відомо, в рамках зустрічі політики обговорили велику кількість питань, пов'язаних з українсько-індійськими відносинами. В повідомленні сказано, що особливу увагу співрозмовники приділили торговельно-економічному партнерству і розширенню договірно-правової бази.

Крім усього іншого, сторони домовилися забезпечити високорівневу роботу в рамках Міжурядової українсько-індійської комісії по торговельному, економічному, промисловому, культурному і науковому співробітництву.

Також, сказано в повідомленні, одним із головних питань, якому політики приділили особливу увагу, стало партнерство у сфері освіти і лібералізації візового режиму.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, відповідаючи на питання про те, чи є якісь передумови чи пішення, через які він може піти у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!