Головна Новини Політика внутрішня політика "Клани мені тут не раді", - Баканов про свою посаду голови СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Клани мені тут не раді", - Баканов про свою посаду голови СБУ

У своєму інтерв'ю Іван Баканов розповів, що СБУ - це закрита кланова система

13 листопада 2019, 17:36 comments2220
Поділіться публікацією:
"Клани мені тут не раді", - Баканов про свою посаду голови СБУ

Голова Служби Безпеки України, призначений новим президентом Володимиром Зеленським, Іван Баканов, визнав, що відомство під його управлінням є закритою клановою системою, і будучи людиною, що прийшла ззовні, відчув тиск. Цим він поділився у своєму інтерв'ю виданню "Главком".

"Це — системи. І, мабуть, вони не кастові, а кланові. Клани мені тут не раді, звичайно. Не скажу, що звично, але я відчуваю себе впевнено", — зазначив він.

При цьому керівник СБУ підкреслив, що його попередник Василь Грицак, згідно усім неписаним правилам, прийняв його привітно, познайомив з підлеглими і передав справи.

"Василь Сергійович зазначив тоді, що це звичайна справа, коли змінюється керівництво при зміні політичного керівництва і Служба повинна підтримати і нового президента, і нового керівника СБУ", — поділився Баканов своїми першими враженнями в новому статусі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суд зобов'язав Генеральну прокуратуру відкрити карне провадження проти Василя Грицака за підозрою в державній зраді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!