Головна Новини Політика внутрішня політика Навіть опоненти визнають, що без Медведчука обміну 7 вересня не було б, - Чаплига
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіть опоненти визнають, що без Медведчука обміну 7 вересня не було б, - Чаплига

Політтехнолог і блогер Михайло Чаплига заявив, що рішення СБУ про стеження за головою політради партії «Опозиційна платформа — За життя», народним депутатом Віктором Медведчуком негативно позначиться на переговорах щодо обміну полоненими

13 листопада 2019, 18:40 comments1912
Поділіться публікацією:
Навіть опоненти визнають, що без Медведчука обміну 7 вересня не було б, - Чаплига

Експерт звернув увагу, що планується стеження не тільки за Медведчуком, але і за іншими представниками партії. Для цього нібито будуть залучені представники праворадикалів. Однак, за його словами, це дуже небезпечна тенденція.

"По-перше, не можна, порушуючи закон, вершити "справедливість" ім'ям революційної доцільності. А по-друге, подобається це чи ні, але Медведчук на сьогодні одна з ключових фігур у непростих переговорах з РФ і ОРДЛО та одночасному звільненні утримуваних осіб", — зазначив Чаплига.

За словами експерта, вплив Медведчука в питанні звільнення полонених визнають навіть його політичні опоненти, в тому числі колишній голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль. Політтехнолог переконаний, що дії СБУ тільки нашкодять обміну полоненими.

"Не думаю, що такі дивні ходи від СБУ допоможуть у такому чутливому питанні. Як раз тільки нашкодять, адже навіть політичні опоненти сьогодні визнають, що без Медведчука ніякого обміну не буде, тому що тільки він має прямий контакт з Путіним. У будь-якому випадку потрібно діяти виключно правовими способами, інакше навіть противники Медведчука навряд чи схвалять це дивне переслідування", — підсумував Чаплига.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/716875
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!