Головна Новини Політика внутрішня політика "Скороход – чийсь агент": скандал у "Слуги народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Скороход – чийсь агент": скандал у "Слуги народу"

У фракції "Слуга народу" розгортається новий скандал

14 листопада 2019, 14:23 comments3776
Поділіться публікацією:
"Скороход – чийсь агент": скандал у "Слуги народу"

У фракції "Слуга народу" стався конфлікт з вагітною Ганною Скороход. Депутат заявила, що за дорученням одного з заступників Офісу президента її чоловіка затримали незаконно. Зроблено це, за її думку, через те, що вона відстоювала держвласність на ГТС і не підтримала закон про відкриття ринку землі. Про це інформує кореспондент видання "Коментарі".

Мажоритарник "Слуги народу" Антон Поляков написав про скандал у своєму Telegram-каналі.

"Те, що говорить Скороход — частково правда. Офіс Президента дійсно переходить всі межі і дає вказівки Рябошапці. А за вчорашнє голосування проти землі Богдан особисто обдзвонював деяких депутатів і погрожував виключенням з фракції", — йдеться в повідомленні.

Глава фракції Давид Арахамія заявив, що на минулому засіданні вже хотіли піднімати питання з приводу її виключення.

"Вона не працює на фракцію, на "Слугу народу", вона працює на чиїсь інтереси. Не на свої, у неї, я бачу, інтересів власних немає, вона агент когось", — сказав Арахамія.

Поведінку Скороход він назвав диверсійної операцією всередині "Слуги народу".

"Скороход не має ніякого переслідування щодо її політичної позиції. Я маю намір ініціювати її виключення, оскільки не бачу якихось підстав знаходження її всередині фракції. Це не дає ніякої цінності для фракції, ні голосів, ні правок, ні законопроектів – нічого", — зазначив Арахамія.

У свою чергу, народний депутат Андрій Герус сказав, що цивільний чоловік Скороход (Олексій Алякин, колишній власник російського банку "Пушкіно", перешукуться у РФ та підозрюється в махінаціях- Ред.) бував у стінах парламентського комітету з питань енергетики і житлово-комунальних послуг.

"Алякин спілкувався з деякими іншими народними депутатами, при цьому висловлювався досить у неприємній манері. Наприклад, були дискусійні моменти, хто буде головою підкомітету з атомної енергетики", — сказав Герус.

За словами Геруса, Скороход намагалася зривати рішення по анбандлінгу, тим самим, фактично допомагала створювати проблеми для Нафтогазу.

"Коментарі" повідомляли, що в Офісі президента побувало з перевіркою НАБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!