Головна Новини Політика внутрішня політика Путін підтвердив домовленості з Медведчуком про постачання газу зі знижкою 25%
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін підтвердив домовленості з Медведчуком про постачання газу зі знижкою 25%

Президент Росії Володимир Путін підтвердив, що домовленості про постачання газу в Україну зі знижкою 25%, які були досягнуті нардепами від партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктором Медведчуком і Юрієм Бойком з прем'єром РФ Дмитром Медведвым і главою «Газпрому» Олексієм Міллером, залишаються в силі

15 листопада 2019, 13:22 comments1940
Поділіться публікацією:
Путін підтвердив домовленості з Медведчуком про постачання газу зі знижкою 25%

"Медведєв їх запитав тоді: "Вам-то що? Ви ж не входите в уряд і навряд чи увійдете". Вони сказали: "Для нас важливо, щоб Україна і український споживач отримували газ дешевшим ‒ на 25%, на чверть. Якщо ми це зробимо, штовхнемо цей процес, ми будемо щасливі від цього", – розповів Путін про зустрічі політиків з російським керівництвом.

Лідер РФ зазначив, що це "зріла політична позиція в інтересах громадян України".

Нагадаємо, 22 березня 2019 року голова політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук і співзасновник політсили Юрій Бойко відвідали Москву, де провели зустріч з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим і главою "Газпрому" Олексієм Міллером. Після зустрічі Медведчук заявив, що російська сторона дала згоду на надання знижки на газ для українського населення у 25% за умови прямих поставок.

7 червня в Санкт-Петербурзі Віктор Медведчук і Юрій Бойко під час переговорів з Медведєвим і Міллером обговорили питання зниження ціни на газ, збереження транзиту російського газу по території України і створення газотранспортного консорціуму.

Як відомо, Віктор Медведчук раніше неодноразово заявляв, що уряд України може скористатися цими домовленостями і укласти контракт з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!