Головна Новини Політика внутрішня політика Опозиційна партія вимагає відставки глави «Укроборонпрому», через розголошення державної таємниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиційна партія вимагає відставки глави «Укроборонпрому», через розголошення державної таємниці

В ОПЗЖ заявили, щоо дев'ятиденний тур представників американської розвідки по об'єктах оборонного комплексу України, це насправді успішна розвідувальна операція

15 листопада 2019, 20:21 comments1741
Поділіться публікацією:
Опозиційна партія вимагає відставки глави «Укроборонпрому», через розголошення державної таємниці

Опозиційна платформа — За життя вимагає від президента Володимира Зеленського дати належну оцінку діям глави "Укроборонпрому" Айварасу Абромавичусу, який відкрив доступ військовим фахівцям США до оборонним підприємствам України.  

 Приводом для звернення опозиційної партії стала інформація в ЗМІ про те, що група фахівців Інституту оборонного аналізу США, яка відвідала Україну, за розпорядженням глави "Укроборонпрому" Айвараса Абромавичуса, отримала доступ до всіх режимним об'єктів військового комплексу країни, відвідування яких суворо регламентовано.

Представники представники опозиційної політсили заявили, що дев'ятиденний тур представників американської розвідки по об'єктах оборонного комплексу це насправді успішна розвідувальна операція, що передує одержанню повного контролю над військово-промисловим комплексом України. Також у партії підкреслили, що такий "аудит" військово-промислового комплексу країни є прямою загрозою національній безпеці.

На думку депутатів "Опозиційної платформи — За життя" таке розпорядження голови "Укроборонпрому" свідчить про те, що Україна повністю перейшла під управління Сполучених Штатів, і не тільки під зовнішнє стратегічне, але і під оперативне.

 "Опозиційна платформа — За життя" вимагає відставки глави "Укроборонпрому" Айвараса Абромавічуса та притягнення його до кримінальної відповідальності.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в ОПЗЖ вважають, що українська влада повинна суворо дотримуватися всіх умов Мінських угод.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!