Головна Новини Політика внутрішня політика Уряд призначив Олену Шуляк своєю представницею у ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд призначив Олену Шуляк своєю представницею у ВР

Прем'єр міністр додав, що Олена Шуляк за час роботи у ВР вже продемонструвала чудові результати

15 листопада 2019, 22:50 comments2493
Поділіться публікацією:
Уряд призначив Олену Шуляк своєю представницею у ВР

У п'ятницю, 15 листопада, Кабінет міністрів України призначив представницею уряду в Верховній Раді України народного депутата України Олену Шуляк. Про це повідомляє прес-служба КМУ.

Гончарук зазначив, що співпраця парламенту та уряду є критично важливою умовою для ефективних та якісних змін у країні. І головною задачою уряду є пояснювати важливість та позитивні наслідки пропонованих урядом змін, аби народні депутати, маючи усю необхідну інформацію, могли донести її до своїх виборців та підтримати ініціативи Кабінету міністрів під час голосування на пленарних засіданнях.

Прем'єр міністр додав, що Олена Шуляк за час роботи у ВР вже продемонструвала чудові результати. І він переконаний, що ця співпраця буде вельми ефективною та матиме конкретні результати.

Нагадаємо, що Шуляк є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. До цього обіймала посади члена Правління, керівника сектору “Будівництво” BRDO, генерального директора ТОВ “Мідланд Девелопмент Україна” та низку інших посад у бізнес-сегменті.

Крім цього, Олена Шуляк на громадських засадах обіймала посаду віце-президента Спілки українських підприємців СУП та віце-президента Young Presidents’ Organization.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стала відома дата зустрічі лідерів у "нормандському форматі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!