Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського підтвердили інформацію про повернення українських кораблів з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського підтвердили інформацію про повернення українських кораблів з РФ

Серед кораблів, які будуть повернуті найближчим часом в Україну, такі катери як «Бердянськ», «Нікополь» і «Яни Капу»

17 листопада 2019, 08:58 comments2086
Поділіться публікацією:
У Зеленського підтвердили інформацію про повернення українських кораблів з РФ

Вчора ми повідомляли про те, що Росія не має наміру повертати українські кораблі до того моменту, поки Україна не виконає певних умов. Однак помічник президента Зеленського Андрій Єрмак вважає по-іншому – за його словами, процес повернення кораблів знаходиться на завершальному етапі, пише "Новий час".

Як відомо, російські ЗМІ запевняли, що передача кораблів повинна відбутися до "нормандського саміту", хоча офіційно Росія ніяк не пов'язує між собою ці "заходи".

"З самого початку Києву було зроблено пропозицію – вона до цих пір досі не втратила своєї актуальності", — сказано в заяві російської сторони.

Єрмак також зазначив, що серед кораблів, які будуть повернуті найближчим часом в Україну, такі катери як "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Міністерство закордонних справ Росії спростовує угоду про повернення Україні захоплених в Керченській протоці кораблів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!