Головна Новини Політика внутрішня політика Разумков розповів, коли повинні прийняти закон про перезапуск ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів, коли повинні прийняти закон про перезапуск ДБР

Спікер Верховної Ради вважає малоймовірним проведення позачергового засідання парламенту для прийняття закону

18 листопада 2019, 17:14 comments1495
Поділіться публікацією:
Разумков розповів, коли повинні прийняти закон про перезапуск ДБР

Дмитро Разумков розповів, що законопроект про перезапуск Державного бюро розслідувань (ДБР) планують розглянути у Верховній раді в наступний пленарний вівторок, 3 грудня. 

Спікер ВР вважає малоймовірною можливість проведення позачергового засідання парламенту для ухвалення законопроекту про оновлення ДБР. Разумков заявив, що на його думку цей закон потрібно було прийняти ще в п'ятницю, а не брати перерви. І не робити все для того, щоб затягнути процес перезапуску. 

"Сьогодні зібрати позачергову сесію буде досить важко, адже депутати працюють в округах. Наступний тиждень — робота в комітетах. Тому це дуже важко зробити. Але я сподіваюся, що у вівторок у форматі пленарного засідання ми завершимо розгляд цього законопроекту, і він нарешті стане законом", — додав спікер.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Разумков розповів, чи здатний новий парламент вплинути на війну на Донбасі. Припинити війну на Донбасі тільки шляхом прийняття законів новим складом Верховної Ради неможливо. Він висловив надію, що команда президента зможе змінити ситуацію, адже, за його словами, Володимир Зеленський став першим, хто почав реалізовувати Мінські домовленості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!