Лещенко назвав причину, чому Тимошенко перейшла в опозицію

Тимошенко перейшла в опозицію до Зеленського через відмову призначити її ставленика в держкомпанію

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко лобіювала призначення свого представника в ДПЗКУ, але, отримавши відмову, вирішила перейти в опозицію. Про це у своєму Telegram-каналі написав колишній народний депутат Сергій Лещенко.

"Юлія Тимошенко обговорювала з представниками президента можливість призначення своєї людини в Державну продовольчо-зернову компанію України. Натомість пропонувала підтримку ініціатив Зеленського в парламенті, однак після того, як Юлії Володимирівні відмовили, вона скористалася приводом – законом про землю – і перейшла в опозицію", – написав він.

За словами Лещенка, аналогічна ситуація сталася з опозиційністю ВО "Свобода", яку не влаштували плани з приватизації "Укрспирту", оскільки це вдаряло по інтересам спонсора партії Ігоря Кривецкого.

“Після того, як до прохання Кривецкого не прислухалися, лідер "Свободи" Олег Тягнибок оголосив про перехід в опозицію і прописався на телеканалах Медведчука", – написав колишній нардеп.

Тимошенко пропонувала домовитися про зустріч з адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані. Луценко зазначив, що з захисником американського лідера він познайомився пізніше і при інших обставинах.