Головна Новини Політика внутрішня політика Лещенко назвав причину, чому Тимошенко перейшла в опозицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Лещенко назвав причину, чому Тимошенко перейшла в опозицію

Тимошенко перейшла в опозицію до Зеленського через відмову призначити її ставленика в держкомпанію

19 листопада 2019, 07:58 comments6263
Поділіться публікацією:
Лещенко назвав причину, чому Тимошенко перейшла в опозицію

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко лобіювала призначення свого представника в ДПЗКУ, але, отримавши відмову, вирішила перейти в опозицію. Про це у своєму Telegram-каналі написав колишній народний депутат Сергій Лещенко.

"Юлія Тимошенко обговорювала з представниками президента можливість призначення своєї людини в Державну продовольчо-зернову компанію України. Натомість пропонувала підтримку ініціатив Зеленського в парламенті, однак після того, як Юлії Володимирівні відмовили,  вона скористалася приводом – законом про землю – і перейшла в опозицію", – написав він.

За словами Лещенка, аналогічна ситуація сталася з опозиційністю ВО "Свобода", яку не влаштували плани з приватизації "Укрспирту", оскільки це вдаряло по інтересам спонсора партії Ігоря Кривецкого.

“Після того, як до прохання Кривецкого не прислухалися, лідер "Свободи" Олег Тягнибок оголосив про перехід в опозицію і прописався на телеканалах Медведчука", – написав колишній нардеп.

 Нагадаємо, 13 листопада лідер партії Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила про те, що її фракція у Верховній Раді переходить в опозицію.

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про те, що в 2017 році лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко пропонувала домовитися про зустріч з адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані. Луценко зазначив, що з захисником американського лідера він познайомився пізніше і при інших обставинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!