Головна Новини Політика внутрішня політика Чиновник з Хмельницького прив'язав собаку до машини і протягнув її 1,5 кілометра: відео 18+
commentss НОВИНИ Всі новини

Чиновник з Хмельницького прив'язав собаку до машини і протягнув її 1,5 кілометра: відео 18+

Бідний пес змушений був бігти за автомобілем свого «господаря»

19 листопада 2019, 08:45 comments4999
Поділіться публікацією:








Чиновник з Хмельницького прив'язав собаку до машини і протягнув її 1,5 кілометра: відео 18+

Колишній заступник мера Хмельницького, а нині директор Держархіву області Володимир Байдич, прив'язав собаку до автомобіля і протяг її півтора кілометра по дорозі. Про це на своїй сторінці в Facebook написала спільнота захисників тварин регіону.

Знущання над собакою помітив солдат спецназу, який проїжджав повз. Байдич тягнув собаку на ланцюгу за машиною, при цьому тварина була повністю закривавлена. На питання очевидця інциденту, що відбувається і чому він мучить тварину, чиновник відповів, що таким чином він намагається провчити собаку, яка нібито покусала його мати.

tgUYKGfNHY_PL1Va1xHh4s_oN.jpg



За жорстоке поводження з твариною чиновнику загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від 3400 до 5100 гривень або позбавлення волі строком від 6 місяців до трьох років.

У даний момент собаку доставили у Красилів, вирішується питання про те, щоб перевезти її в Хмельницький.

Як повідомляло видання "Коментарі", у 2017 році Україні був прийнятий закон про покарання за жорстоке поводження з тваринами. Закон визначає жорстоке поводження як "знущання над тваринами, в тому числі бездомними, що спричинило муки, що заподіяло їм фізичні страждання, тілесні ушкодження, каліцтва або призвело до загибелі".

У 2019 році у Верховній Раді зареєстрували законопроект №9453, згідно з яким пропонувалося посилити відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, в тому числі і кримінальну відповідальність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!