Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський розповів про те, як Тимошенко пропонувала йому "договірняк"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про те, як Тимошенко пропонувала йому "договірняк"

Тимошенко пропонувала свої кандидатури на важливі посади в обмін на підтримку в Раді

19 листопада 2019, 11:37 comments4341
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів про те, як Тимошенко пропонувала йому "договірняк"

Президент Володимир Зеленський іронічно розкритикував главу партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко за її рішення перейти в опозицію. Свою думку грант  Конституції України висловив у своєму Telegram-каналі.

Зеленський прокоментував слова Тимошенко, яка в ефірі програми "Свобода слова" говорила про те, що у неї є люди на різні посади, які допоможуть Україні залучити інвестиції.

"Є дуже давня українська традиція: Юлія Володимирівна Тимошенко раз на п'ять років переходить в опозицію до діючого президента, імітуючи турботу про народ", — написав президент.

AaqJ3ezZYfVfjtTB32C7Znwtf.png

Президент підтвердив той факт, що глава "Батьківщини" дійсно пропонувала своїх людей на "солодкі" місця, зі свого боку ж вона обіцяла голосувати рік за всі закони разом зі "Слугою народу" у Верховній Раді. “Ми відмовилися від її пропозиції, тому, що епоха "договірняків" закінчилася назавжди", — написав Зеленський.

Нагадаємо, 13 листопада лідер партії Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила про те, що її фракція у Верховній Раді переходить в опозицію.

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про те, що в 2017 році лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко пропонувала домовитися про зустрічі з адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані. Луценко зазначив, що з захисником американського лідера він познайомився пізніше і за іншими обставинами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!